Join and grow with us

We are always on the look-out for A-players who like to grow with us. Whether you are a developer, designer, content writer or content marketeer; if you have an idea of how you can help us grow, feel free to contact us to explore opportunities together.

NEW: Monetization Manager

Jouw energie kunnen wij goed gebruiken!

Krijg jij energie van een functie waarin je alle vrijheid krijgt om je leven en je werk in te delen op een manier zoals jij dat zelf wilt.
Word jij enthousiast van het realiseren van positieve gedragsverandering bij jezelf en van een miljoenen publiek? Lees dan verder.
Om succesvol verder te kunnen groeien, zijn wij opzoek naar een Accountmanager Monetization nodig. Ervaring in paid-publishing zou een goede start zijn, maar als je van nature een closer bent en graag het maximale uit een deal wilt halen dan ben je bij Publab ook aan het juiste adres.

Wereldwijd op zoek gaan naar nieuwe monetization partners, om zo de beste deals binnen te slepen Tegelijkertijd je persoonlijke ambities waarmaken, Publab laten groeien en jezelf continu blijven ontwikkelen is wat we van je verwachten. Als je jezelf hierin herkent, zijn we op zoek naar jou!

NEW: Media buyer (Advertiser)

Jouw energie kunnen wij goed gebruiken!

Krijg jij energie van een functie waarin je alle vrijheid krijgt om je leven en je werk in te delen op een manier zoals jij dat zelf wilt. Word jij enthousiast van het leveren van een positieve bijdrage aan een miljoenenpubliek? Lees dan verder.
Om succesvol verder te kunnen groeien, hebben wij een talentvolle online Media buyer (Advertiser) nodig. Ervaring in paid-advertising zou een goede start zijn, maar als je van nature graag naar data kijkt en het prachtig vindt om daar analyses op los te laten en mee te experimenteren, ben je ook aan het juiste adres bij Publab.

Nieuwe campagnes, strategieën en markten testen, nieuwe platformen leren kennen, leren van én anderen aansturen op nieuwe data is hetgeen wat je zult gaan doen. Tegelijkertijd je ambities waarmaken en jezelf continu blijven ontwikkelen is wat we van je verwachten. Als je jezelf hierin herkent, zijn we op zoek naar jou.

DIY Content Creator

Warm, energetic, results-driven, and inspiring? Raise your hand if that’s you!
We are looking for an English speaking content creator to produce online DIY content. Do you have experience in producing and starring online tutorials? Are you looking for combining your digital and hands-on skills?

Then we are looking for you

Apply for your potential dream job!

Is the above job what you are looking for? Maybe we are looking for you as well. Apply and get in touch.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
You are able to upload your CV as well as your motivational letter.